Нідерландець допомагає дубенській владі реконструювати очисні споруди

Нідерландець допомагає дубенській владі реконструювати очисні споруди

На початку тижня в Дубенській міській раді зустрілися керівництво міської ради із експертом з Нідерландів в сфері очистки стічних вод — Еріком Еггерсом. Окрім того на захід завітали представники кафедри екобіотехнології та біоенергетики (КЕБ) Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» — доктор технічних наук, професор Лариса Саблій та кандидат технічних наук, докторант Володимир Россінський, директор проектної організації “Екотехсервіс” Володимир Галанова.

Експерт з Нідерландів завітав до Дубна на волонтерських засадах на запрошення Дубенської міської ради в рамках програми PUM “Підприємці для підприємців” для надання експертних висновків щодо стану мереж водопостачання й водовідведення та системи каналізування м. Дубно.

На зустрічі присутні обговорили питання розширення та модернізації існуючих очисних споруд каналізації міста, вдосконалення процесу очистки, зниження капітальних і експлуатаційних витрат та розглянули наукову модель майбутньої реконструкції очисних споруд каналізації, яку запропонували науковці Національного технічного університету України “Київський політехнічний університет”.

У супроводі відповідальних працівників міської ради та КП “Дубноводоканал” експерт оглянув міські очисні споруди, озвучив власні пропозиції та рекомендації щодо вдосконалення їхнього функціонування.

За результатами зустрічі домовлено спільно з експертом Еріком Еггерсом, проектною організацією “Екотехсервіс”, науковцями Київського політехнічного інституту, спеціалістами міської ради та КП “Дубноводоканал” вибрати оптимальну схему реконструкції та розширення очисних споруд міста.

За інформацією Дубенської міської ради

1163

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...