У 36-річної дубенчанки вилучили наркотики

У 36-річної дубенчанки вилучили наркотики

У суботу, 3 грудня, на підставі ухвали Дубенського міськрайонного суду працівники поліції провели обшук у помешканні 36-річної жительки міста Дубна та вилучили у неї наркотичні засоби.

Зокрема, у кухонній шафці правоохоронці виявили понад півкілограма сухої подрібненої речовини рослинного походження схожої на макову солому. Тут же у кухні знаходилась і пластикова пляшка із рідиною, що за зовнішніми ознаками подібна до наркотичного засобу опію ацетильованого. Слідчі вилучили виявлені предмети та направили їх для проведення експертизи.

Господиня дому пояснила, що зберігала знайдені речовини для власних потреб, оскільки вона є наркозалежною. До речі, жінка – матір двох малолітніх дітей – вже була судима за аналогічний злочин та перебувала на відповідному обліку в лікаря – нарколога.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).
Зберігання заборонених речовин загрожує дубенчанці трирічним ув’язненням.

Олеся Бондарець, Дубенський відділ поліції

1514

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...