Чоловік загинув на коліях

Чоловік загинув на коліях

Про загибель невідомого чоловіка на залізниці ввечері 15 лютого повідомив черговий диспетчер. Наїзд вантажного потяга сполученням «Козятин-Клепарів» трапився близько 21 год на відрізку дороги між переїздом по вулиці Семидубській та Дубенською залізничною станцією.

Машиніст і його помічник пояснили, що помітили постать людини на коліях більш, як за 100 метрів. Почали сигналити та застосували екстрене гальмування. Людина при цьому не зійшла з дороги, а навпаки присіла між коліями. В результаті наїзду, що був неминучим, невідомий отримав множинні тілесні ушкодження несумісні із життям.

При ньому слідчо-оперативна група виявила деякі документи, що свідчать про недавнє перебування у Катеринівській колонії. Остаточно особу загиблого встановлено після впізнання його матір’ю. Йому 37 років, був уродженцем Березного. Із нею син постійного зв’язку не підтримував, тому вона не знає, скільки часу той провів за гратами, коли звільнився та чому приїхав до Дубна.

Відповіді на ці питання наразі з’ясовують працівники поліції, адже за фактом порушення правил безпеки руху на залізниці, що спричинило загибель людини, слідчі проводять досудове розслідування за ч. 3 ст. 276 КК України.

За інформацією Дубенського відділу поліції

1417

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...