Дубенські ветерани-гирьовики - переможці обласних змагань

Дубенські ветерани-гирьовики - переможці обласних змагань

У рамках відкритого Кубка Рівненської області з гирьового спорту серед чоловіків та жінок відбувся фестиваль ветеранів фізичної культури та спорту Рівненської області. Захід відбувся в спортивному залі Елітного фітнесу м. Рівне. Одним із завдань цього фестивалю є формування збірної команди Рівненської області для участі в VII літніх Всеукраїнських іграх ветеранів спорту пам’яті М.М. Баки. Такі змагання проводяться раз на два роки та збирають ветеранів спорту з усієї України.

Переможцями у своїх вікових групах та вагових категоріях стали:

Момотюк Леонід та Продун Валерій (Дубенський р-н), Денисюк Олександр (Рокитнівський р-н), Абрамович Андрій та Пінчук Володимир (Сарненський р-н), Козак Володимир, Шульга Юрій, Трофимчук Микола, Пастушенко Анатолій та Яновський Володимир (м. Рівне).
Ветерани-гирьовики, які посіли 1-3 місця отримали нагороди КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призи від Відділення НОК України в Рівненській області.
Організатори змагань – комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Рівненська обласна асоціація гирьового спорту.

За інформацією сайту «Спорт для всіх»

1280

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...