​До відома одержувачів житлових субсидій!

​До відома одержувачів житлових субсидій!

Управління праці та соціального захисту Дубенської міської ради повідомляє, що для своєчасного призначення та надання населенню житлових субсидій з 01 травня 2017 року, одержувачам субсидій на домогосподарства, у складі сім’ї яких є неповнолітні діти, необхідно подати до управління дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) – на дітей, які досягли 14-річного віку.

Субсидія для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг призначається виходячи з доходів, нарахованих особам, які досягли 14-ти річного віку станом на 1 січня року, за який враховуються доходи без урахування податку з доходів фізичних осіб.
Дана норма регламентована постановою Кабінету Міністрів України від 08.09.2016 року №635 «Про внесення змін до Положення про порядок призначення та надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива» (набрала чинності 21.09.2016 року).
За консультацією звертатися в управління праці та соціального захисту населення Дубенської міської ради, за адресою м. Дубно, вул. Кирила та Мефодія, 16, та за номером “гарячої лінії” 3-23-81.
2204

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...