Грабіжники працюють на світанку

Грабіжники працюють на світанку

Зранку 8 липня 52-річний житель Птичі чекав маршрутку на автобусній зупинці у центрі Дубна. До нього із запитаннями типу: «Є сигарета?» підійшла компанія молодиків. Після кількох хвилин спілкування один із них зухвало витягнув у птичука мобільний телефон та 50 гривень із кишені сорочки.


Чоловік просив хлопців віддати крадене, бо ж: «Не буде за що додому доїхати», але ті не обертаючись пішли. Невдовзі пограбований та засмучений натрапив на екіпаж дубенських поліцейських, котрі патрулювали ранкове місто. Дорогою до відділу поліції потерпілий побачив своїх кривдників, котрі крокували центральною вулицею. Поліцейські впізнали серед них «частих гостей» на Пекарській, 10.


Як з’ясувалося, грабіжниками є мешканці сіл Привільне та Дубрівка. Їм 28 та 24 роки відповідно. Обоє раніше були судимі за злочини майнового характеру.


Первинна правова кваліфікація цього злочину – ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає 4-річне ув’язнення. Вирішується питання про повідомлення зловмисникам про підозру у скоєному. Про це повідомляє Дубенський відділ поліції. 

1433

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...