Дубенський суд визнав винним судового розпорядника

Дубенський суд визнав винним судового розпорядника
Дубенський міськрайонний суд погодився з позицією прокурора Дубенської місцевої прокуратури та визнав винною 24-річну жительку м. Рівне, яка обіймала посаду судового розпорядника одного з місцевих судів Рівненської області, в несвоєчасному поданні без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.
У ході судового розгляду адміністративного протоколу про адміністративне правопорушення, пов’язане з корупцією за ознаками ч.1 ст. 172-6 КУпАП, жінка визнала свою провину та показала, що подала декларацію  про майно та доходи за 2016 рік 03.05.2017, коли латакі особи зобов’язані були розмістити декларацію на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції до 01.05.2017.
Місцева прокуратура вкотре інформує, що за несвоєчасне подання декларації суб’єктами, на яких поширюється дія Закону України «Про запобігання  корупції», та які передбачені у ст.3 цього Закону, передбачена адміністративна відповідальність, а за умисне неподання такої декларації – кримінальна відповідальність. Про це повідомляє керівник Дубенської місцевої прокуратури Василь Мартинюк.
1811

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...