Досягнення молоді та спорту в минулому році

Досягнення молоді та спорту в минулому році
У 2017 році на Рівненщині оздоровили понад 15 тисяч дітей, а це близько на півтисячі школярів більше ніж минулого року. Крім того, Рівненщина прийняла на відпочинок 265 дітей зі Сходу країни.

Фінансово підтримали проекти 5 молодіжних громадських організацій. Проектами охоплено близько 17 тисяч молодих людей області.

Будуються спортивні комплекси у містах Сарни, Здолбунів та Дубровиця. Відкрито нове приміщення спортивної школи в місті Дубно.

У 2018 році розпочнеться будівництво масштабного спорткомплексу по вул.Макарова у Рівному. Для цього виготовлено проектно-кошторисну документацію.

У Вараші, Зарічному та Корнині Рівненського району облаштували футбольні штучні поля. Ще 6 з’являться у 2018 році: у Дубно, Володимирці, Демидівці, Дубровиці, Рокитному та у Білій Криниці, що у Рівненському районі. Їх облаштують на базі навчальних закладів.

Рівненщина посіла 2 загальнокомандне місце серед олімпійських видів спорту в своїй групі областей.

Проведено 147 чемпіонатів області з олімпійських та 58 чемпіонатів області з неолімпійських видів спорту.

1 тренер отримав звання заслужений тренер України,  4 заслужених майстрів спорту України, тоді як у 2016 – жодного! Майстер спорту України міжнародного класу — 19 осіб (у 2016 – 4), майстер спорту України — 40 осіб (у 2016 – 13).

18 медалей на Чемпіонатах світу, 27 — на Чемпіонатах Європи, 5 призових місць у фіналах Кубків світу.

На 23% збільшено коштів на розвиток спортивної галузі.

1,7 млн. грн. спрямовано на грошові винагороди кращим спортсменам області.

1,8 млн. грн. — на стипендії кращим спортсменам і тренерам. Про це повідомляє Рівненська ОДА.
1397

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...