Директор Мирогощанської школи отримає премію у розмірі 20 тисяч гривень

Директор Мирогощанської школи отримає премію у розмірі 20 тисяч гривень
Серед 30 науковців України – двоє із Рівненщини. По 2 тисячі гривень щомісячно отримуватимуть професор кафедри автоматизації, електротехнічних та комп’ютерно-інтегрованих технологій Національного університету водного господарства та природокористування Андрій Сафоник (фото у галереї) та професор кафедри економіко-математичного моделювання та інформаційних технологій Національного університету «Острозька академія» Марина Аверкина (фото у галереї). 

Ще одну нагороду ВРУ отримав директор Мирогощанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Вячеслав Токар (на фото з книгами). Найкращий педагогічний працівник загальноосвітнього закладу отримає премію у розмірі 20 тисяч гривень. 

Зауважимо, що за ініціативи директора, Мирогощанська школа виграла конкурс міжнародних донорських організацій на створення опорного закладу «Пілот 24». У результаті – отримала  25 тисяч доларів. Згодом, із 24-х переможниць школа потрапила у трійку лідерів та отримала грант ще на 20 тисяч доларів. А в статусі опорної виграла міні-грант на 40 тисяч гривень. Окрім того, учні та вчителі Мирогощанської ЗОШ – активні учасники та переможці різноманітних конкурсів, олімпіад, проектів, МАНу. Про це повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівненської ОДА.
Фотогалерея:
gif Директор Мирогощанської школи отримає премію у розмірі 20 тисяч гривень 0 gif Директор Мирогощанської школи отримає премію у розмірі 20 тисяч гривень 1
1752

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...