Дубенчани готувалися в Буковелі до участі у Чемпіонаті України з лижного туризму

Дубенчани готувалися в Буковелі до участі у Чемпіонаті України з лижного туризму

Із 9 по 14 січня в с. Буковець, Верховинського району, Івано-Франківської області відбувся навчально-тренувальний збір кандидатів до збірної команди Рівненської області з лижного туризму, метою якого стала підготовка до участі у Чемпіонаті України з лижного туризму.


Варто зазначити, що саме гуртківці комунального закладу «Дубенська районна станція юних туристів»: Грондус Андрій, Карпюк Василь, Кот Юрій, Кішик Володимир, Чернишевський Богдан, Хмара Діана, Ільчук Ірина та Приходчук Анастасія складають основу збірної команди Рівненської області з лижного туризму.


Протягом шести насичених тренувальних днів під керівництвом директора-тренера Ігоря Кравця разом із гуртківцями комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» із Рівненського та Острозького районів відпрацьовували та вдосконалювали тактико-технічну майстерність з лижного туризму, а саме — навчалися правильно працювати з лижним та туристичним спорядженням, долати різноманітні перешкоди в зимовій гірській місцевості та орієнтуватися в засніжених лісах Карпат. Про це повідомляє капітан команди Юрій Кот.

1504

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...