Дубенчани безкоштовно подивилися фільм

Дубенчани безкоштовно подивилися фільм

8 лютого в Будинку дітей та молоді усі охочі безкоштовно переглянули кіностірчку «Стажер», що традиційно організувала Молодіжна рада за підтримки відділу молоді, фізкультури та спорту Дубенської міської ради. Глядачі заповнили більшу половину зали, тобто щоразу на фільми приходить все більше людей. Одна із організаторів заходу — Настя Пригода — пише на своїй сторінці у ФБ:

«Ми вкотре переконуємось, що людям це подобається, адже глядачів кожного разу все більше і більше, цього разу було понад сотню, а найбільше радує, що це люди різної вікової категорії, хоча переважна кількість студентів. Цього разу не обійшлося без гарячого чаю з смачним печивом, а також під час сьогоднішнього показу, глядачам було запропоновано цікаве квест-завдання. Суть якого була надзвичайно простою — дивишся фільм, запам'ятовуєш найцікавіші фрази та цитати, а потім змагаєшся за смачненьку піцу. Для перемоги потрібно було небагато, просто знайти серед запропонованих цитат, які прикрашали вестибюль будинку дітей та молоді, 3 хибні варіанти. Переможця було обрано, а на завершення лунали гучні аплодисменти...»
Фотогалерея:
Дубенчани безкоштовно подивилися фільм 0Дубенчани безкоштовно подивилися фільм 1Дубенчани безкоштовно подивилися фільм 2
1088

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...