Дубенські тренери-ветерани - переможці обласних змагань

Дубенські тренери-ветерани - переможці обласних змагань

Момотюк Леонід та Продун Валерій, тренери з гирьового спорту Дубенської районної ДЮСШ, цьогоріч отримали перемогу в обласних змаганнях серед найсильніших ветеранів спорту.


Вже декілька років поспіль в середині лютого, в приміщенні спортивного залу Елітного фітнесу, відбуваються змагання з гирьового спорту спортивно-масового фестивалю ветеранів фізичної культури і спорту Рівненської області. Організацію та проведення такого заходу забезпечують управління у справах молоді та спорту Рівненської облдержадміністрації, «Обласний центр фізичного здоров’я населення«Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Рівненська обласна асоціація гирьового спорту за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області.


З року в рік такі змагання проводяться для популяризації і подальшого розвитку гирьового спорту, зміцнення здоров'я ветеранів та відбір найкращих учасників для формування команди, яка братиме участь у Всеукраїнських змаганнях. Цього разу велика кількість молодих спортсменів скористалася можливістю подивитися на виступи ветеранів-богатирів. Саме такі заходи, найкраще мотивують підростаюче покоління до занять спортом, адже дивлячись на атлетів віком понад 60, 70 та навіть 80 років, які досі з легкістю вправляються з гирями вагою 16 та 24 кілограми, вони усвідомлюють всю цінність спорту та його важливість для повноцінного розвитку організму.


Перед початком змагань, для всіх учасників з показовим виступом із жонглювання гирями виступили вихованці Сарненської комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Колос» після чого на спортивний майданчик ступили і досвідчені гирьовики. В змаганнях взяли участь представники різних районів нашої області та міста Рівного.


Перемоги у своїх вікових групах та вагових категоріях здобули:


Момотюк Леонід та Продун Валерій (Дубенський р-н), Денисюк Олександр (Рокитнівський р-н), Абрамович Андрій та Пінчук Володимир (Сарненський р-н), Козак Володимир, Пастушенко Анатолій та Яновський Володимир (м. Рівне).


По закінченні заходу всі спортсмени-ветерани, які зуміли потрапити на п’єдестал перемоги отримали дипломи, медалі та подарунки від організаторів.


Фото та інформація надані КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення«Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

1320

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...