Дубенчанин намагався сотнею гривень налагодити стосунки з копами

Дубенчанин намагався сотнею гривень налагодити стосунки з копами
Перший в південних районах Рівненщини, за поточний рік, вирок, яким засуджено особу за пропозицію надати службовій особі неправомірну вигоду, за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища виніс Дубенський міськрайонний суд 26 березня.

Так, чоловік обвинувачувався у тому, що на початку лютого цього року запропонував надати інспекторам батальйону Управління Патрульної поліції в Рівненській області неправомірну вигоду у сумі 100 гривень за невчинення ними з використанням наданого їм службового становища дій відносно зловмисника, а саме не складання постанови за ч.1 ст.126 КУпАП, що передбачає адміністративну відповідальність за керування транспортним засобом особою, яка немає відповідних документів на право керування таким транспортним засобом.

Вину місцевого 31-річного жителя м. Дубно у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.369 КК України, повністю доведено Дубенською місцевою прокуратурою. Згідно з вироком Дубенського міськрайонного суду чоловік змушений сплатити 8500 гривень у дохід держави, оскільки суд призначив чоловіку покарання у виді штрафу.
Водночас, місцева прокуратура інформує, що так зване «умовне покарання», або ж звільнення, на підставі ст.75 КК України, від відбування покарання у виді обмеження або позбавлення волі не застосовується до корупційних злочинів, перелік яких наведений у ст.45 КК України. Про це повідомляє керівник Дубенської місцевої прокуратури Василь Мартинюк.
1511

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...