Військових Рівненщини запрошують на «Кубок Нескорених»

Військових Рівненщини запрошують на «Кубок Нескорених»

Федерація футболу України спільно з Міністерством молоді та спорту та Міністерством соціальної політики України розробила положення про Всеукраїнський турнір з футболу «Кубок Нескорених» (далі — Турнір), який відбудеться 19 травня 2018 року в м. Київ на стадіоні «Атлет». Заявку команди від області необхідно сформувати до 19 квітня 2018 року.


До участі у змаганнях допускаються ветерани та діючі військовослужбовці сектору безпеки та оборони України, а також добровольчих формувань, які отримали поранення, каліцтва, контузії, або інші захворювання під час, або внаслідок виконання службових обов’язків в зоні бойових дій в АТО, або в ході миротворчих операцій за участю України.


Змагання проводяться серед учасників за двома категоріями:


— особи з ампутацією однієї нижньої кінцівки на будь-якому рівні зі збереженням функції другої кінцівки. Гравці пересуваються за допомогою милиць без патології вестибулярного апарату і збереженням зору;


- особи з відсутністю уражень нижніх кінцівок або з частковим пошкодженням нижніх кінцівок, які пересуваються самостійно без додаткових засобів: ходунки, милиці.


Перелік військових документів:


військовий квиток, посвідчення офіцера, посвідчення УБД, посвідчення (виписка), що підтверджує поранення, травмування або хворобу внаслідок виконання службових обов’язків у зоні бойових дій під час проведення АТО, або в ході миротворчих операцій за участю України.


Обстеження можливо проходити на базі відомчих шпиталів та клінік. З даним обстеженням учасники Турніру отримують допуск спортивного лікаря.


Протипоказання допуску до Турніру:


- неможливість самостійного пересування;


- цироз печінки;


- пієлонефрит і гломерулонефрит у стадії загострення;


- психічні розлади;


- епілепсія;


- туберкульоз;


- гострі гнійні захворювання;


- остеомієліт в будь-якій стадії;


- ібскардіосклероз 3 ступеня;


- пороки серця;


- інфаркт міокарда, інсульт;


- міопія;


- допускається часткова втрата зору – після консультації окуліста.


Просимо цю інформацію донести до відома усіх інвалідів–учасників АТО.


Тим, хто бажає взяти участь у Турнірі та відповідає зазначеним умовам, просимо звертатись до 18 квітня 2018 року до контактних осіб:


Янішевська Світлана Анатоліївна – головний спеціаліст управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації


тел. (0362)695-118; моб. 096-75-65-442, е-mail: ysveta_sport@ukr.net


Тижук Іван Юхимович – головний спеціаліст сектору в Рівненській області Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО


тел. (0362)264-659; е-mail: ivantuzhyk@gmail.com

1409

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...