У Дубні відбулася олімпіада серед знавців Біблії

У Дубні відбулася олімпіада серед знавців Біблії
У неділю, 22 квітня, управління освіти Дубенської міської ради за сприяння та підтримки Міжнародного Благодійного Фонду «МИР» та управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації провело I етап Всеукраїнської олімпіади «Знавці Біблії» на базі Дубенської ЗОШ І-ІІІ ст. №1. В олімпіаді взяли участь 133 учні 3-11 класів закладів загальної середньої освіти міста Дубна та 50 учасників Дубенського та Радивилівського районів.

На олімпіаді були присутні: віце-президент з питань освітніх проектів Міжнародного Благодійного фонду «Мир» Сергій Скоропляс, представник з питань захисту прав та інтересів дітей Уповноваженого  президента України з прав дітей Олексій Федченко, народний депутат України Олександр Дехтярчук, заступник міського голови Василь Скринчук, начальник відділу загальної середньої та дошкільної освіти управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Святослав Сидорук, завідувач департаменту освіти Української церкви Християнської Віри Евангельської Віктор Вознюк, магістр богослов’я Володимир Гульчук.
Переможці олімпіади візьмуть участь у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської олімпіади «Знавці Біблії». Про це повідомляє Дубенська міськрада.
1380

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...