Загальна вартість кільця на Базарчику - понад 7 мільйонів

Загальна вартість кільця на Базарчику - понад 7 мільйонів
Дорожники Рівненщини продовжують ремонтувати автошляхи. Окрім державного значення, цього року приступають до доріг місцевого значення. Як тривають роботи на окремих ділянках, проінспектував заступник голови ОДА Віталій Ундір.

Зокрема, нині роботи проводяться на державній трасі М19 «Доманове-Ковель-Чернівці» у напрямку до Луцька. Тут мають відремонтувати 9 кілометрів полотна. На ділянці спочатку вкладають так звану «подушку» — суміш зі щебеню та цементу, потім покривають 2-ма шарами гарячого асфальту. Зараз підрядники виконали роботи на половині ділянки.

Поточний середній ремонт проходить і на дорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів. Зокрема поблизу села Михайлівка на Острожчині ремонтують 4 кілометри дорожнього полотна.

«Цього року є можливість відремонтувати місцеві дороги. Адже область отримала кошти з Державного дорожнього фонду. Частину з них – 54 мільйони – витратять на об’єкти місцевого значення. Єдиною вимогою для будівництва є наявність документації та 20 % співфінансування з місцевого бюджету. На сьогоднішній день у всіх районах розпочинаються або невдовзі розпочнуться роботи», — зазначає заступник голови ОДА Віталій Ундір.

Тривають роботи у Дубні з капітального ремонту кільця на перехресті вулиць Семидубської, Мирогощанської, Сурмичі та Грушевського. Його збудували за сучасними стандартами. Підняті напрямні острівці та звуження смуги в обох напрямках уповільнить рух транспорту на вході та виході з кільця. А це забезпечить пішоходу безпечність переходу. Загальна кошторисна вартість складає понад 7 мільйонів гривень. Співфінансується проект з державного та місцевого бюджетів. 

А у Повчанській ОТГ ремонтуватимуть ділянку центральної дороги протяжністю понад півтисячі метрів. Вона сполучатиме усі соціальні об’єкти у центрі ОТГ – школу, Центр безпеки, адмінприміщення та майбутню лікарську амбулаторію. Загалом цього року планують відремонтувати 116 об’єктів місцевих доріг. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

1420

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...