Дубенські вогнеборці врятували від знищення вогнем легковий автомобіль Toyota Corolla

Дубенські вогнеборці врятували від знищення вогнем легковий автомобіль Toyota Corolla

26 липня о 16:24 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в автогаражі №124 кооперативу «Польот» в місті Дубно. За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення вогнеборців 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.


Прибувши на місце виклику, вогнеборці встановили, що осередок пожежі знаходиться в середині зачиненого гаража, де перебуває автомобіль. Існувала загроза швидкому перекиданню вогню на інші поряд розташовані гаражі з машинами в середині. Рятувальники за допомогою бензоріза відкрили металеві двері гаража та викотили звідти автомобіль Toyota Corolla 1985 року випуску. Після чого, подали на гасіння пожежі, а також на захист поряд розташованих гаражів вогнегасячі засоби. О 17:08 пожежа була локалізована, а о 17:35 повністю ліквідована. Внаслідок події ніхто не постраждав. Вогнем було пошкоджене майно, що знаходилося в гаражі, сама ж автівка була врятована.


До гасіння пожежі було залучено дві одиниці техніки ДСНС та 12 рятувальників. Причина пожежі та завдані матеріальні збитки наразі встановлюються. Головне управління ДСНС України у Рівненській області.


 

1366

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...