Нетверезий чоловік раптово вийшов на проїзну частину - і потрапив під авто

Нетверезий чоловік раптово вийшов на проїзну частину - і потрапив під авто

Близько дев’ятої години ранку у селі Ставрів Млинівського району 41-річний мешканець села Підлозці, керуючи мотоциклом «Lifan», не врахував дорожньої обстановки, безпечної швидкості руху та виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення з 29-річний водієм мопеда. У результаті зіткнення, останнього госпіталізували із політравмою, травмами голови, хребта та грудної клітки. За попередньою інформацією обоє водіїв були тверезими.


На автодорозі «Київ-Чоп» у селі Верба Дубенського району близько першої години ночі 27-річний керманич автомобіля «ВАЗ2106», мешканець Закарпатської області, виконуючи маневр випередження, здійснив наїзд на нетверезого пішохода, який раптово вийшов на проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок зіткнення 32-річний мешканець села Іващуки Радивилівського району отримав  перелом передпліччя.   


За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

1390

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...