Чергові досягнення спортсменів Дубенщини у змаганнях з вільної боротьби

Чергові досягнення спортсменів Дубенщини у змаганнях з вільної боротьби

Спортсменка з Дубенщини представлятиме Рівненщину на чемпіонаті України з вільної боротьби. Таке право виборола Кубик Яна, вихованка Дубенської районної ДЮСШ, на чемпіонаті Рівненської області з вільної боротьби.


1-3 лютого в м. Рівному відбувся чемпіонат Рівненської області з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2004-2006 рр. н. У змаганнях взяли участь 43 спортсменки та 54 спортсмени з різних районів області.


Спортсмени Дубенщини, здобули одну золоту, три срібні та дві бронзові медалі. Серед юнаків найкраще виступив Грицюк Назар, який, вигравши три сутички, став чемпіоном області у ваговій категорії до 62 кг. Срібні нагороди здобули: Грицюк Максим (до 57 кг), Авдалніязов Камран (до 68 кг). Бронзові медалі завоювали: Гуменюк Павло (до 75 кг) та Канарський Сергій (до 52 кг).


Серед наших дівчат найкраще виступила Кубик Яна (до 40 кг), виступаючи у вищій ваговій категорії, вигравши три сутички у фіналі, поступилася досвідченій спортсменці, бронзовій призерці України із Рокитного, і в результаті срібна медаль, але все одно дівчина буде представляти Рівненщину на чемпіонаті України у ваговій категорії (до 37 кг).


У п’ятірку кращих потрапили Михальський Давид (4 місце), Надеін Дар’я (4 місце) та Грицюк Галина (5 місце). Усі вони є вихованцями тренера Степана Ілюся.


Також 2 лютого у м. Сарни проходив чемпіонат Рівненської області з гирьового спорту серед юнаків і дівчат до 18 років. Команда Дубенської районної спортивної школи впевнено завоювала шість перших, одне друге та одне третє місця. Чемпіонами області стали: Кузьмук Богдан (43 кг), Мілецький Василь (53 кг), Гудзікевич Олексій (63 кг), Мелещук Олександр (58 кг), Степанюк Роман (60+), Петручок Дмитро (53+) — тренує заслужений тренер України Леонід Момотюк. Срібну нагороду виборов Павлюк Дмитро (63 кг). Бронза дісталась Наконечному Андрію (53+ кг) — тренер Продун Валерій Іванович. Про це повідомляє директор Дубенської районної ДЮСШ Іван Ілюсь.


972

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...