На Дубенщині вшанували загиблих воїнів-афганців

На Дубенщині вшанували загиблих воїнів-афганців

На Дубенщині вшанували учасників бойових дій на території інших держав, які загинули під час виконання бойового завдання в Республіці Афганістан. 15 лютого виповнюється 30-та річниця виведення радянських військ з території Республіки Афганістан. Але далеко не всі наші співвітчизники повернулись живими та неушкодженими з тієї страшної війни. Назавжди залишилися молодими 9 військовослужбовців з нашого міста і району. Шестеро із них — хлопці з Дубенського району.


12 лютого делегація у складі ветеранів Афганістану, заступника голови райдержадміністрації Наталії Левшенюк, начальника управління праці та соціального захисту населення Тетяни Чоботар відвідала двох матерів загиблих воїнів — Валентину Василівну Галій, яка мешкає у с. Кривуха, та Надію Євдокимівну Ковальчук у селі Білоберіжжя. Вони вручили матерям матеріальну допомогу, підтримали словами подяки за синів, які з честю виконали свій громадянський обов'язок, не побоялись вступити у смертельний бій з противником.




У цей же день до могил Анатолія Андрощука (с.Грядки), Віталія Галія (с.Кривуха), В'ячеслава Ковальчука (с.Білоберіжжя), Анатолія Маліщука (с.Молодаво), Костянтина Прокопчука (селище Смига), Юрія Степановського (с.Семидуби) поклали квіти від районної влади. Долучилися до покладання квітів й представники органів місцевого самоврядування. Про це повідомляє Дубенська РДА.

749

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...