Дітей із інвалідністю запрошують у Вараський міський центр комплексної реабілітації

Дітей із інвалідністю запрошують у Вараський міський центр комплексної реабілітації
З метою реалізації в області державної політики у сфері соціальної реабілітації дітей з інвалідністю, сприяння їх широкій інтеграції в суспільство, створено «Вараський міський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю імені З.А.Матвієнко».
До Центру зараховуються діти (від народження до 18 років) з інвалідністю та діти, які належать до групи ризику щодо отримання інвалідності, особи з інвалідністю після 18 років з фізичними та/або розумовими вадами розвитку м. Вараш та діти з інвалідністю Рівненської області, відповідно до укладених договорів про міжбюджетні трансферти.
Щоб отримати реабілітаційні послуги у Центрі батькам (опікунам) необхідно звернутися в управління праці за місцем проживання з відповідною заявою і наступним пакетом документів:  

  1. Індивідуальна програма реабілітації дитини-інваліда/інваліда / Довідка-рішення ЛКК мед.закладу (для дітей групи ризику)                                                      

  2. Копія мед.висновку про встановл. інвалідн/ Епікріз обл. дит.лікарні або заключення обл. дит поліклініки (для дітей групи ризику)

  3. Копія свідоцтва про народження  дитини                                                                          

  4. Медична карта дитини  (форма 026/0)                                             

  5. Копія паспорта мами (1,2,11 ст.)                                                       

  6. Копія ідентифікаційного коду мами                                                         

  7. Довідка з місця проживання                                                             

  8. Копія витягу ПМПК дитини з інвалідністю (якщо є)

 При зарахуванні до Центру:                                                               

  1. Аналіз калу на я/г                                                                               

  2. Довідка про щеплення (окрім особи з інвалідністю)                                                        

  3. Довідка про стан здоров'я                                                                  

  4. Довідка про епідоточення                                                                        

Тривалість курсу реабілітації отримувачів послуг визначається Реабілітаційною комісією Центру і складає термін, необхідний для виконання Індивідуального плану реабілітації (від 1 до 12 місяців). Послуги надаються курсами та безперервно в залежності від захворювання дитини та бажання батьків.
Основними формами реабілітаційного обслуговування є: амбулаторна, стаціонарна, денна форми, консультування, соціальний патронаж (послуги на дому).
Діти, які відвідують освітні навчальні заклади та потребують реабілітаційних послуг відповідно до їх ІПР, можуть отримати такі послуги за окремим графіком у зручний для них час.
До Центру не зараховуються діти, стан яких унеможливлює проведення реабілітаційних заходів з такими протипоказами: гострі інфекційні  захворювання до закінчення строку ізоляції; усі хвороби в гострій стадії та заразній формі; часті судомні напади та їх еквіваленти; захворювання, що супроводжуються тяжкими порушеннями поведінки, небезпечними для дитини та її оточення. Перебування таких  дітей можливе за умови супроводу дитини одного з батьків або їх законних представників.
Місце знаходження Центру: 34400, Рівненська обл., м. Вараш,  вул. Меслибницька, 9
Контактний телефон: (03636) 2-14-80.
За отриманням  консультації звертатися в управління праці та соціального захисту населення Дубенської міської ради за адресою: м. Дубно, вул. Кирила і Мефодія,16, І-поверх, каб.№2, тел. 4-19-51. Про це повідомляє Управління праці та соціального захисту населення Дубенської міської ради. 

16365

9 коментарів

wUmrLVWz
20:17
wUmrLVWz
20:17
wUmrLVWz
20:18
wUmrLVWz
20:18
wUmrLVWz
20:19
wUmrLVWz
20:20
wUmrLVWz
20:20
wUmrLVWz
20:19
wUmrLVWz
20:19
Завантаження...