Нічний напад на пенсіонерів з Дубенщини

Нічний напад на пенсіонерів з Дубенщини

У селі Придорожне, що в Дубенському районі, в ніч на 25 травня троє невідомих чоловіків у масках здійснили розбійний напад на подружжя пенсіонерів. Господарі не одразу виказали схованку із грішми, а тому ще й зазнали тілесних ушкоджень.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Дубенського відділу поліції Володимир Чиж повідомив, що розслідування цього злочину розпочато за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Поліцейські саме працюють на місці пригоди, ведеться пошук злочинців.

На даний час відомі певні обставини справи. 64-річна потерпіла та її 71-річний чоловік мешкають удвох. Опівночі їх розбудили троє незнайомців, обличчя яких були прикриті масками. Пізніше слідчо-оперативна група з’ясує, що розбійники проникли до будинку шарпнувши вхідні двері, що закривались лише на металеву скобу.

Пенсіонерам зв’язали руки й ноги зірваними із карниза тюлями, допитуючись, де ті тримають грошові заощадження. Ні дід, ні баба не поспішали викривати сімейну скарбничку. Розбійники вдалися до стусанів та побоїв відносно обох господарів.

Врешті старенькі показали, що мають три тисячі гривень під подушкою у ліжку, де саме й відпочивали. Окрім цього, зловмисники забрали мобільний телефон, м'ясо та сало із морозильної камери і помчали з хати.

Із іншого мобільного телефону, що залишився у домі, подружжя дало знати про пригоду своїй племінниці, а вона вже сповістила правоохоронців.

Скоєння даного злочину карається ув’язненням на строк від 7-ми до 12-ти років із конфіскацією майна.

Олеся Бондарець, Дубенський відділ поліції

2484

1 коментар

13:48
Закон Савченко ще не так дасть про себе знати. Повипускали ублюдків, скоро страшно буде в хаті сидіти, а ввечері вийти на вулицю то взагалі.
Завантаження...