"Олімпійське літо" по-дубенськи

У вівторок, 7 червня, стартував обласний захід «Олімпійське літо-2016» серед школярів загальноосвітніх закладів міста, які перебувають у відпочинкових пришкільних таборах. Представники таборів зібралися на стадіоні «Спартак», щоб засвідчити свою готовність до занять фізичною культурою та спортом. Організаторами заходу стали КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Дубенської міської ради. Заступник директора цього закладу Руслана Найко нагородила за І місце в області у проведенні загальноміського заходу до Дня здоров’я цьогорічних переможців Фестивалю здорового способу життя — управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Дубенської міської ради та подякувала керівництву за активну діяльність і вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту.

На стадіоні вирували спортивні пристрасті. Діти змагалися у командних естафетах, демонструючи своє вміння справлятися з футбольними, баскетбольними, волейбольними та фітбольними м’ячами. Підбивши підсумки, суддівська колегія визначила переможців обласного заходу «Олімпійське літо-2016».

Отож, І місце здобула команда СЗОШ №5, ІІ місце — команда ДЮСШ, третю сходинку п’єдесталу пошани посіла команда Дубенської гімназії №2. Переможці та призери у командних змаганнях були нагороджені медалями та дипломами КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» та призами Відділення НОК України у Рівненській області. Призи від Відділення НОК України у Рівненській області також отримали переможці особистих конкурсів. Під час церемонії нагородження з вітальним словом виступив секретар міської ради, майстер спорту міжнародного класу Віктор Недашковський, який побажав учасникам змагань керуватися олімпійськими принципами. Усі команди-учасниці отримали подарунки від управління освіти, сім’ї, молоді та спорту Дубенської міської ради.

За матеріалами Дубенської міської ради

1532

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...