Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео)

Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео)

В центральній частині Дубно 25 липня біля 11 години на перетині вулиць Лисенка та Свободи зіштовхнулись чорний «Jeep» та швидка допомога марки «Пежо» з міської станції. Травмованих та загиблих немає.
Коли швидка, що рухалась по вулиці Лисенка, виїхала на вулицю Свободи в неї зліва раптово в'їхав джип, що їхав на великій швидкості. Від удару в швидкій були пошкоджені водійські двері, та виламане ліве колесо. Джип розбив передню частинну, всередині спрацювала подушка безпеки.
Як розповіли свідки, за кермом джипа перебував відомий дубенський підприємець, власник продуктових магазинів та бару.
Згідно висновків працівників ДАІ правила ДР порушив водій позашляховика, який не пропустив перешкоду справа на рівнозначному перехресті.
Зі слів головного лікаря Дубенської станції швидкої допомоги Я.Вагилевича їх автомобіль віз хвору в Дубенський районний центр з надання первинної медико-санітарної допомоги. Відразу після ДТП інший автомобіль станції швидкої допомоги доставив хвору в лікарню. Зараз авто ремонтують. Всього в станції в Дубно є чотири сучасні швидкі допомоги французької марки та УАЗ. Це вже друге ДТП в яку потрапляє ця швидка. В неї вже в'їжджав Сарненський прокурор.

Також нагадаємо, що в 2012 році в липні також тут сталася повністю аналогічна аварія. Аналогічно таранив бус марки «Хюндай» легковика марки «Шкода». ДТП в Дубно на нецентральних рівнозначних вулицях Дубно не рідкістю.


Нашій місцевій владі варто подумати, щоб встановлювати на таких перетинах вулиць оглядові дзеркала безпеки, як це є в країнах ЄС та США. Тим більше вартість його невелика до 2000 гривень.

Ось тут наприклад.

Автор: Ігор Маркулич

Фотогалерея:
Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео) 0Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео) 1Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео) 2Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео) 3Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео) 4Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео) 5Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео) 6Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео) 7Чергове ДТП В Дубно на перетені вулиць Лисенка і Свободи (Відео) 8
6062

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...