Які вулиці можуть з'явитися у Дубно

Нові вулиці з’являться в районі Берестецької і Чубая та Семидубської і Шептицького

Дубенською міською радою в період з 05 січня до 05 березня проводилось громадське обговорення щодо найменування нових вулиць в районі вулиць Григорія Чубая, Святослава Балея та провулку Берестецького, а також Грушевського, Семидубської, Шептицького.
Пропозиції (зауваження) ініціаторів громадського обговорення приймалися до 05 лютого 2017 року.
У зв’язку з тим, що пропозиції щодо найменування нових вулиць не надійшли, було вирішено продовжити прийняття пропозицій до 05 квітня 2017 року.
В зазначений період надійшли пропозиції від управління сім’ї, молоді та спорту Дубенської міської ради, Державного історико-культурного заповідника м. Дубно, депутата Дубенської міської ради Недашковського Віктора Альбертовича, відділу культури і туризму Дубенської міської ради, громадської ради при виконавчому комітеті Дубенської міської ради.
05 квітня за наслідками розгляду пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення рішення комісії про найменування нових вулиць в районі вулиць Грушевського, Семидубської, Шептицького було прийнято рішення рекомендувати міській раді присвоїти вулицям житлового кварталу м. Дубно в районі вулиць Григорія Чубая, Святослава Балея та провулку Берестецького наступні назви:
- вулиця Тернова;
- вулиця Світанкова;
- вулиця Вітрова;
- вулиця Яблунева;
- вулиця Нескорених;
- вулиця Українських Націоналістів;
- вулиця Ринкова.
Щодо найменування нових вулиць в районі вулиць Грушевського, Семидубської, Шептицького було прийнято рішення рекомендувати міській раді присвоїти вулицям житлового кварталу наступні назви:
- вулиця Авіаторів;
- вулиця Тимофія Шапошнікова;
- вулиця Автомобільна;
- вулиця Волонтерів;
- вулиця Василя Червонія;
- провулок Василя Червонія;
- вулиця Гурбенського Бою;
- вулиця Захисників України;
- вулиця Героїв Крут.
Відповідно до Положення про порядок з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, інших об’єктів на території міста Дубно, затвердженого рішенням міської ради від 01.03.2016 №352 рішення комісії з найменування та перейменування вулиць, площ, провулків, інших об’єктів на території міста Дубно є рекомендаційним, а остаточне вирішення питання щодо найменування нових вулиць в районі вулиць Григорія Чубая, Святослава Балея та провулку Берестецького приймає міська рада за погодженням з виконавчим комітетом.

За матеріалами: Дубенська міська рада

19:03
2168

Коментарі

Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...